Telefoonnummer

+31 6 47195263

E-mail

info@massagejokegeleen.nl

Openingstijden

Ma,Wo 8-18 / Vr 14-18

U kunt kiezen voor een sportmassage of een ontspanningsmassage.  De praktijk leert echter dat het vaak een combinatie van beide wordt. 
Kies uit verschillende behandelingen:

Rug nek schoudermassage 40 min prijs 38,50
Lichaam* 60 min prijs 55,00
Lange massage** 90 min prijs 77,00      

* rug, nek/schouders, voorkant en achterkant benen
** rug, nek/schouders, voorkant en achterkant benen, voeten, armen en handen, eventueel ook hoofd en gezicht

Al deze massages zijn aan te vullen met gezichtsmassage, binnen de aangegeven tijd of als extra.

De tijden die er staan voor de verschillende massages zijn ook daadwerkelijk de tijd dat u wordt gemasseerd, dus u bent zo’n 10 a 15 minuten langer binnen dan de aangegeven massagetijd. De lichaamsdelen die op dat moment niet worden gemasseerd, worden toegedekt. U kunt uw ondergoed aanhouden.  

Na de massage dek ik u nog even helemaal toe, zodat u nog even bij kunt komen van de massage en kunt ontspannen. In de tussentijd was ik mijn handen en haal een glaasje water voor u. 

Mocht u de tijd anders in willen vullen, dus bijvoorbeeld liever een uur lang rug/nek/schouder massage, dan kan dat natuurlijk ook. De prijs wordt bepaald door de duur van de massage. 

U kunt aangeven of u het fijn vindt om te praten. Een goed gesprek kan fijn zijn en soms praat het makkelijker tijdens een massage. Maar als u liever stil wilt zijn en lekker van de massage wilt genieten, kan dat natuurlijk ook. 

Soms willen mensen graag samen komen, dat kan. Ik masseer alleen, dus dat betekent dat u na elkaar gemasseerd wordt. De ander kan dan wachten (binnen of buiten de ruimte waar ik masseer, dat laat ik aan u over)  en wat lezen onder het genot van een kopje thee, koffie of een glaasje water of fris.