Telefoonnummer

+31 6 47195263

E-mail

info@massagejokegeleen.nl

Openingstijden

Ma,Wo 8-18 / Vr 14-18

Voor de massage

Als u optimaal wilt genieten van de massage, is het voor u prettig dat u zich niet hoeft te haasten om hier te komen. Dus neem de tijd. U hoeft niet extra vroeg te komen. Gewoon komen op de afgesproken tijd, is het prettigst. Zou u namelijk veel te vroeg komen, dan zou het kunnen dat u iemand stoort in het laatste gedeelte van zijn/haar massage.

Als u eenmaal hier bent en u heeft vragen over de massage of iets anders, stel die vragen zeker. Dat maakt dat u zich meer op uw gemnak voelt.

Het is verstandig om voor de massage nog even naar het toilet te gaaan.

Verder is het voor zowel u als mij prettig als u zich voor de massage doucht. Dat hoeft niet vlak van tevoren te zijn, maar liefst wel diezelfde dag.

Tijdens de massage

Tijdens de massage is het erg belangrijk dat het allemaal zo gaat als u het wilt. Dus geef ten alle tijden aan wanneer u iets niet prettig vindt.

Vind u het fijn om te praten of juist niet? Is de intensiteit van de massage prettig. Ligt u goed? Ik zal dit ook vragen, maar geef het ook rustig zelf aan.

Klant is koning en pratende mensen worden geholpen 🙂

Na de massage

Na de massage dek ik u nog even toe om bij te komen van de massage. Ik ga dan mijn handen wassen en een glaasje water voor u halen.

Het is namelijk erg belangrijk dat u de eerste 24 a 36 uur na de massage goed drinkt. U zult merken dat u dorst heeft na de massage. Uw lichaam heeft namelijk vocht nodig om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Als u te weinig drinkt, kunt u last krijgen van misselijkheid en hoofdpijn. 

Het is normaal dat u zich moe voelt na een massage, zeker na een lange massage. Uw lichaam staat dan in de ‘ontspan-modus’ en niet in de ‘actie-modus’.

Het is daarom ook het prettigste dat u tijd heeft na de massage om bij te komen. Dus plan zo mogelijk niet iets erg actiefs het eerste uur na de massage.